belevenissen: Ontvang 47% korting op de uitverkoop

Deal Expires 31 december 2025
belevenissen: Ontvang 47% korting op de uitverkoop
Get Deal
100% Success

Onlangs verlopen belevenissen Kortingsbonnen 2024

Bespaar tot 50% op geselecteerde producten

Code Expired
Bespaar tot 50% op geselecteerde producten
de nodig Get Code
100% Success

Over Belevenissen
achtergrond verhaal
Belevenissen.nl is in 2006 opgericht door twee oud-studenten bedrijfseconomie op een loft in Nijmegen. Ze zijn altijd op zoek naar leuke ervaringen. Op zoek naar een unieke ervaring om cadeau te doen, zien ze tijdens het surfen op internet door de bomen het bos niet meer. Daarom bedachten ze een oplossing voor het vinden van unieke cadeaus: Belevenissen.nl!

Belevenissen is momenteel actief in 2 landen. Op het hoofdkantoor van Belevenissen in Nijmegen streeft Belevenissen er elke dag naar om van uw cadeau een gemakkelijke en onvergetelijke ervaring te maken.

Namens iedereen bij Belevenissen.nl: (geef) veel plezier!
Originele cadeaus voor hem en haar
Je ouders, je vriend of vriendin, je broer of zus of je geliefde: ze verdienen allemaal een bijzonder cadeau. Belevenissen kan het zich voorstellen, soms kun je wel wat inspiratie gebruiken. Om het u gemakkelijk te maken heeft Belevenissen honderden originele cadeau-ideeën voor u verzameld. Het enige wat jij hoeft te doen is het perfecte cadeau voor je geliefde uit te kiezen.

Cadeau nodig?
Je weet dit: je bent jarig en je weet niet wat je cadeau moet doen. Je spendeert uren in winkels en online op zoek naar originele cadeaus, maar je ziet de bomen nooit meer. Een envelop met een kaartje en wat geld is geen optie. Verjaardagscadeaus moeten uniek en verrassend zijn. Gelukkig heb je Belevenissen gevonden! Belevenissen heeft voor hem en haar een selectie originele cadeaus samengesteld. Wat dacht je ervan om een ​​geweldige ervaring cadeau te doen?

Originele cadeaus: doe iets leuks
Een ervaring creëert blijvende herinneringen. Een goede dag of een unieke gebeurtenis wordt gemakkelijker onthouden dan een standaardcadeau dat in een kast verdwijnt of een boeket bloemen dat verwelkt en wordt weggegooid. Natuurlijk neemt Belevenissen cadeaus niet serieus, maar als Belevenissen de keuze heeft… Belevenissen.nl verzamelt dag en nacht honderden leuke en originele evenementen. Leuk als moederdagcadeau of vaderdagcadeau, of om bijvoorbeeld iemand zo te verrassen!