bababoe: Ontvang 35% korting op de uitverkoop

Deal Expires 31 december 2025
bababoe: Ontvang 35% korting op de uitverkoop
Get Deal
100% Success

Onlangs verlopen bababoe Kortingsbonnen 2024

Bespaar tot 50% op geselecteerde producten

Code Expired
Bespaar tot 50% op geselecteerde producten
de nodig Get Code
100% Success

Wat zijn wasbare zakluiers?
Een wasbare pocketluier is een dunne luier met een fleece binnenkant en een pull-laag aan de buitenkant. Er is een opening aan de achterkant waar u de inlegger kunt plaatsen voor absorptie. Voor het wassen is het verstandig om alle inlegkruisjes van tevoren te verwijderen om ervoor te zorgen dat ze tijdens het wassen niet in de luier blijven zitten. Omdat de inlegger niet aan de luier vastzit, drogen zowel de luier als de inleg sneller.

Hoe werken wasbare luiers?
De buitenste laag van een wasbare luier bestaat uit een waterdichte stof die voorkomt dat de luier doorlekt. De binnenlaag van wasbare luiers is gemaakt van een zachte stof zoals wol of bamboe (houtskool), die zacht is voor de billetjes van je kindje.

Plaats een los inzetstuk van microvezel of bamboe (houtskool) in de opening (zak) van de luier. Bamboe is meer absorberend, daarom biedt bababoe naast een microfiber inlegkruisje ook een bamboe inlegkruisje bij elke luier aan! Het is verstandig om viscose voeringen in luiers te hebben. Hierdoor kan urine passeren maar wordt ontlasting verzameld. Omdat het inzetstuk 100% biologisch afbreekbaar is, kunt u het inzetstuk door het toilet spoelen.

Product retourneren?
Dit kan natuurlijk gebeuren als het product dat je hebt gekocht niet helemaal naar wens is, niet past of als je een verkeerde bestelling hebt ontvangen.
Bababoes zijn mensen, dus fouten blijven altijd onopgemerkt.
Laat het dan tijdens de proefperiode van 14 dagen aan bababoe weten door te mailen naar klantenservice@bababoe.nl.
Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren volgens onderstaand stappenplan. bababoe vergoedt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na melding van de retourzending.

bababoe wil graag dat je je bestelling in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) naar bababoe stuurt.

Hoe retourneer ik mijn product?
Download en print hier het herroepings-/retourformulier. Dit formulier kan ook op papier worden gereproduceerd.
Gebruik een verpakking die het product goed beschermt om schade tijdens verzending te voorkomen. Bij voorkeur in de originele verzendverpakking.
Prepaid pakketten kunt u retourneren naar: Bababoe, Gesloten Stad 22, 3823 DP Amersfoort Tav. retour afdeling. Voor de juiste frankering kunt u o.a. langs een Postnl servicepunt gaan. Postnl kost momenteel € 4,35 voor een brievenbuspakje en € 7,25 voor een pakket.
Voeg het herroepingsformulier/retourformulier toe aan de retourzending en/of mail dit formulier naar klantenservice@bababoe.nl nl.
Wil je je geld terug? Noteer dit op het formulier. Na aanmelding van je retour stort bababoe het bedrag binnen 14 dagen terug op de betalende rekening.
Liever ruilen? Lees verder om te leren hoe het werkt.