Avid verkoop: 44% korting op Avid

Deal Expires 31 december 2025
Avid verkoop: 44% korting op Avid
Get Deal
100% Success

Tot 50% korting!

Deal Expires 31 december 2024
Tot 50% korting!
Get Deal
100% Success

In het dynamische domein van de creatie van digitale media is Avid Technology een hoeksteen geworden, die ongeëvenaarde oplossingen levert die voldoen aan de complexe behoeften van audio- en videoprofessionals over de hele wereld. De reis van Avid begon in 1987 toen het werd opgericht door Bill Warner, een visionair die een revolutie teweeg wilde brengen in videobewerking door middel van innovatieve digitale hulpmiddelen.

De missie van Avid Technology, opgericht in 1987 in Burlington, Massachusetts, heeft één duidelijk doel: creatieve professionals empoweren door geavanceerde video- en audioproductietools te leveren. Het bedrijf werd al snel toonaangevend op dit gebied en lanceerde de Avid/1, de eerste in een reeks producten die filmmakers en omroepen transformeerden door niet-lineaire montage mogelijk te maken, een bewerkingsproces dat de game-industrie heeft veranderd.

De baanbrekende producten van Avid

De uitgebreide productlijn van Avid is afgestemd op de behoeften van elke sector van de media-industrie, van onafhankelijke muzikanten tot grote omroepen. Vlaggenschipsoftware Avid Media Composer staat bekend om zijn krachtige bewerkingsmogelijkheden, betrouwbaarheid en brede acceptatie door de industrie als de standaard voor film- en televisiemontage. Andere belangrijke producten zijn Pro Tools voor audioproductie en Sibelius voor muzieknotatie.
Avid Technology blijft een baken van innovatie in de digitale media-industrie en biedt toptools voor creatieve professionals. Met een sterke toewijding aan kwaliteit, geïntegreerde oplossingen en ondersteunend inkoopbeleid blijft Avid de eerste keuze voor Nederlandse mediaprofessionals. Door te profiteren van de kortingen die worden aangeboden door platforms als Mykorting.nl kunnen Nederlandse consumenten deze krachtige tools gebruiken en tegelijkertijd hun budget effectief beheren. Terwijl Avid zich blijft ontwikkelen, blijft het zich inzetten voor het vergroten van de mogelijkheden en efficiëntie van artiesten en omroepen over de hele wereld.

Wat Avid onderscheidt van andere mediatechnologiebedrijven is dat:
– Professionele industriestandaard: Avid-producten worden algemeen beschouwd als de gouden standaard in de branche, met name Media Composer voor videobewerking en Pro Tools voor geluidstechniek.
– Geïntegreerde oplossingen: Avid biedt een reeks tools die naadloos met elkaar integreren om de efficiëntie van de workflows van mediaprofessionals te verbeteren.
– Uitgebreide ondersteuning en training: Avid biedt uitgebreide training en een uitgebreid netwerk van gebruikersgemeenschappen en forums die van onschatbare waarde zijn voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren of problemen willen oplossen.

Voordelen van het retour- en ruilbeleid van Avid

Avid erkent het belang van klanttevredenheid en -vertrouwen, vooral in de professionele media-industrie waar investeringen in technologie belangrijk zijn. Het retour- en omruilbeleid van het bedrijf is zo liberaal mogelijk ontworpen, zodat Nederlandse klanten met een gerust hart kunnen investeren in hoogwaardige software en hardware. Kenmerken van het beleid omvatten een retourperiode van 30 dagen voor de meeste producten, op voorwaarde dat het product ongeopend en in originele staat is.

Bespaar geld op Avid-producten in Nederland

Voor Nederlandse consumenten zijn er verschillende strategieën om Avid-producten tegen lagere kosten te verkrijgen:
– Onderwijskortingen: Avid biedt hoge kortingen aan studenten en docenten, waardoor hun producten toegankelijker worden voor mensen die de wereld van mediacreatie betreden.
– Abonnementsaanbiedingen: Als u kiest voor een op abonnementen gebaseerde service in plaats van deze rechtstreeks aan te schaffen, kunt u ook kosten besparen, vooral als u regelmatig software-updates en klantenondersteuning uitvoert.

Profiteer van Avid kortingen met Mijnkorting.nl

Mykorting.nl speelt een cruciale rol voor Nederlandse shoppers die geld willen besparen op Avid-producten. De website werkt de lijst regelmatig bij met de nieuwste Avid-kortingscodes die beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Consumenten kunnen er veel baat bij hebben om de website te controleren voordat ze een aankoop doen.

Zo gebruik je de Avid kortingscode van Mykorting.nl

Profiteer eenvoudig van kortingscodes voor uw Avid-aankoop:
1. Selecteer een kortingscode: Ga naar Mykorting.nl en selecteer de Avid kortingscode die bij jouw aankoop past.
2. Voer code in bij het afrekenen: Voer tijdens het afrekenen uw kortingscode in het daarvoor bestemde veld op de Avid-website in.
3. Korting verifiëren: Zorg ervoor dat de korting op het totaal wordt toegepast voordat u de transactie voltooit.