2dekansje: Lenteuitverkoop Krijg tot 35% korting

Deal Expires 31 december 2025
2dekansje: Lenteuitverkoop Krijg tot 35% korting
Get Deal
100% Success

JBL coupon – Krijg een GRATIS hangmat t.w.v. €80,- met deze Promoties Kortingscode

Deal No Expires
JBL coupon - Krijg een GRATIS hangmat t.w.v. €80,- met...Detail

JBL coupon – Krijg een GRATIS hangmat t.w.v. €80,- met deze Promoties Kortingscode Less

Get Deal
100% Success

Over 2dekansje
Over 2dekansje.com – een tweede kans voor internetretouren en overtollige voorraad

Elke dag worden er miljoenen artikelen online gekocht. Sommige van deze producten waren niet erg bevredigend of het was niet wat 2dekansje zich had voorgesteld; 2dekansje zal het retourneren. Meestal zijn internetretouren nog gloednieuw, anders is de verpakking kapot, kleine krasjes of deukjes. Hoe dan ook, het product is technisch nog steeds 100%.

De meeste retailers beschouwen internet echter nog steeds als een doorn in het oog. Daarom verzamelt het soms stof in magazijnen en wordt het zelfs vernietigd!

2dekansje vindt dit een schande, daarom geeft 2dekansje ze een tweede kans door deze internetretouren en resterende voorraad te controleren en voor je te kwalificeren!

Beter voor je portemonnee (Een merkkorting tot 70%)
beter voor het milieu

Enri Meijers, Achraf Aoulad Abdelaziz en Hugo le Conge Kleyn hebben in 2018 2dekansje.com opgericht met de missie om te innoveren en de markt voor internetretouren te verbeteren. Na jarenlang in de e-commerce voor grote retailers te hebben gewerkt, hadden ze altijd hetzelfde (duurzame en financiële) probleem: retouren. Dit is het duurste en minst milieuvriendelijke proces, en er zijn alleen maar verliezers. Dit ondanks dat het product van goede kwaliteit is. Ze denken dat ze het beter en slimmer kunnen! Er moet een gemeenschappelijk kanaal zijn, je kunt geen gebruikte producten kopen, geen nieuwe producten, maar tweedekansproducten.

Zonder budget en zonder team zijn ze begonnen met het verkopen van retouren voor klanten in een kantoorgebouw, dat totaal ongeschikt was voor het verwerken van internetretouren. Inmiddels is 2dekansje.com uitgegroeid tot een sterk team van developers, marketeers, inkopers en experts die werken aan het meest duurzame retourplatform van Europa, met kantoren en magazijnen.

bedrijfsinformatie

2dekansje.com is onderdeel van de organisatie New Returns BV. Zie de onderstaande details.

Nieuwe Retour BV
BTW-nummer: NL859020332B01
KvK-nummer: 72185643
Bank: ING Bank – Amsterdamse Poort Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam
Iban: NL37INGB0008473856
BIC: INGBNL2A
Bedrijfsadres: Schoterhoek 33, 2441 LC Nieuwveen
E-mail: info@2dekansje.com