Bespaar 51% op Fashionstore

Deal Expires 31 december 2025
Bespaar 51% op Fashionstore
Get Deal
100% Success

Gratis verzending bij Fashionstore Promoties Kortingscode

Deal No Expires
Gratis verzending bij Fashionstore Promoties Kortingscode
Get Deal
100% Success

Fashionstore.nl is onderdeel van Shoppartners BV. Shoppartners, opgericht in 1999, is een van de pioniers op het gebied van online winkelen. Fashionstore heeft inmiddels 100 verschillende winkels en zo’n 100.000 producten op voorraad. Fashionstore is een uniek bedrijf dat graag verschillende dingen doet. Met het wereldwijde netwerk van leveranciers van Fashionstore en een grote collectie eigen producten van Fashionstore heeft Fashionstore een unieke collectie gecreëerd die je nergens anders vindt.

Fashionstore werkt dagelijks samen met 175 enthousiaste collega’s en doet haar best om de beste artikelen in meer dan 26 verschillende landen te publiceren. Door het succes staat Fashionstore op de 77e plaats van de 100 grootste e-commercebedrijven (Twinkle100 2020).
Het kan zijn dat u niet tevreden bent met het artikel. Fashionstore geeft je als klant van Shoppartners BV 30 dagen de tijd om het artikel te passen, te beoordelen en te inspecteren op gebreken. U kunt het product binnen deze termijn retourneren. Je kunt ook eerst binnen 30 dagen na ontvangst een retour aanmelden, daarna heb je 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Zorg ervoor dat het product compleet en onbeschadigd is en (indien mogelijk) in de originele en onbeschadigde verpakking zit. In het geval van productschade kan Fashionstore u meer afschrijvingen in rekening brengen voor het gebruik van de Goederen dan nodig is om de aard, kenmerken en functies van de Goederen vast te stellen. Als je een artikel wilt retourneren, lees dan de volgende retourinstructies goed door. Wil je een andere maat, kleur of alternatief ontvangen, dan raadt Fashionstore je aan een nieuwe bestelling te plaatsen en je oude bestelling te retourneren. Artikelen kunnen niet geruild worden.

Heb je een verkeerd, defect of incompleet artikel ontvangen? Allereerst biedt Fashionstore haar oprechte excuses aan, het is erg jammer dat er ondanks de strenge kwaliteitscontroles van Fashionstore toch iets mis is gegaan. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, ontvangt Fashionstore graag binnen 30 dagen een e-mail met uw ordernummer en een omschrijving van het probleem (en een duidelijke foto als het een defect artikel betreft).

Indien een artikel gedragen of gebruikt is, kan Fashionstore een eventuele waardevermindering doorberekenen aan uw tegoed, deze kan oplopen tot 100%.

Retourmelding
Met je bestelnummer en e-mailadres kun je onderaan deze pagina het retourformulier openen. Om het retourproces zo makkelijk mogelijk te maken, wil Fashionstore graag dat je dit formulier zo nauwkeurig mogelijk invult.
Op het volgende scherm kun je aangeven welke artikelen je wilt houden en welke je wilt retourneren. Om de kwaliteit van Fashionstore collecties te verbeteren, doe je Fashionstore een groot plezier als je de reden van retour vermeldt.
Fashionstore vereist dat je een reactie van Fashionstore afwacht voordat je een artikel retourneert. Op werkdagen verwerkt Fashionstore je retourverzoek binnen 24 uur en stuur je een e-mail met aanvullende instructies.
Zodra Fashionstore je retourverzoek bevestigt, verzoekt Fashionstore je vriendelijk om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Gebruik indien redelijkerwijs mogelijk de originele en onbeschadigde verpakking. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, deze zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Fashionstore schat de kosten op maximaal 6,95 euro.
Fashionstore zal openstaande bedragen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terugbetalen (mits je de gehele bestelling retourneert, inclusief verzendkosten bij terugzending). Tenzij u uitdrukkelijk anders overeenkomt, zal Fashionstore u betalen via dezelfde betaalmethode die is gebruikt om de oorspronkelijke transactie te maken; in geen geval worden u kosten in rekening gebracht voor een dergelijke terugbetaling. Fashionstore mag een terugbetaling weigeren totdat Fashionstore de geretourneerde Goederen heeft ontvangen of u heeft aangetoond dat de Goederen zijn geretourneerd, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Als Fashionstore het artikel later dan 14 dagen ontvangt en je geen bewijs van verzending kunt overleggen, loopt de betaling vertraging op.
Het retouradres voor Fashionstore is Shoppartners Retouren, Foxtrot 16, 1704 EH Heerhugowaard
Intrekking van het uitsluitingsrecht
Als de verzegeling van sanitaire producten zoals ondergoed, seksspeeltjes, pruiken, haarnetjes, cosmetica en parfums is verbroken, bestaat er geen recht op retournering van de producten. Ook geldt voor heliumballonnen dat Fashionstore ze bij retournering niet meer als nieuw kan verkopen en dat er 100% afschrijvingskosten in rekening worden gebracht.