Arabisch 1001 nacht kostuum Promoties Kortingscode

Sale No Expires
Arabisch 1001 nacht kostuum Promoties Kortingscode
Get Deal
100% Succes

Retourneren (herroepingsrecht)
Het kan zijn dat u niet tevreden bent met het artikel. Als klant van Shoppartners BV krijgt u van Fun-en-feest 30 dagen de tijd om artikelen te passen, te beoordelen en te inspecteren op gebreken. Je kunt het binnen deze termijn retourneren. U kunt uw retour ook binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel registreren en vervolgens 14 dagen de tijd hebben om het artikel daadwerkelijk te retourneren. Zorg ervoor dat het product heel en onbeschadigd is, en (indien mogelijk) in de originele en onbeschadigde verpakking. In geval van schade aan het product kan Fun-en-feest waardevermindering die voortvloeit uit het gebruik van het product bij je in rekening brengen die verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en functionaliteit van het product vast te stellen. Als je een product wilt retourneren, lees dan onderstaande retourinstructies goed door. Indien je een andere maat, kleur of alternatief wenst te ontvangen, raadt Fun-en-feest aan om een ​​nieuwe bestelling te plaatsen en de oude terug te sturen. Artikelen kunnen niet geruild worden.

Heeft u een verkeerd, defect of incompleet artikel ontvangen? Allereerst biedt Fun-en-feest excuses aan, Fun-en-feest betreurt het ten zeerste dat er ondanks de strenge kwaliteitscontrole van Fun-en-feest iets mis is gegaan. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, ontvangt Fun-en-feest graag binnen 30 dagen een e-mail met je ordernummer en omschrijving van het probleem (gelieve een duidelijke foto bij te voegen als het artikel defect is).

Als een artikel gedragen of gebruikt is, kan Fun-en-feest een eventuele waardevermindering tot 100% op uw tegoed overschrijven.

Retourinstructies:
Met uw ordernummer en e-mailadres kunt u onderaan deze pagina het retourformulier openen. Om het retourproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, wil Fun-en-feest dat je dit formulier zo nauwkeurig mogelijk invult.
Op het volgende scherm kunt u aangeven welke artikelen u wilt houden en welke artikelen u wilt retourneren. Om de kwaliteit van het Fun-en-feest assortiment te verbeteren, help je Fun-en-feest met het uitleggen van de reden van je retour.
Fun-en-feest vereist dat je wacht op een antwoord van Fun-en-feest voordat je het artikel retourneert. Op werkdagen verwerkt Fun-en-feest je retouraanvraag binnen 24 uur en stuurt je een e-mail met aanvullende instructies.
Zodra Fun-en-feest je retouraanvraag bevestigt, verzoekt Fun-en-feest je vriendelijk om deze binnen 14 dagen te retourneren. Indien redelijkerwijs mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking. U bent verantwoordelijk voor de retourkosten, die afhankelijk zijn van de grootte en het gewicht van het pakket. Fun-en-feest schat de kosten op maximaal € 6,95.
Fun-en-feest zal het openstaande bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen (inclusief uitgaande verzending indien je de gehele bestelling retourneert). Tenzij je uitdrukkelijk anders bent overeengekomen, zal Fun-en-feest je terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om de oorspronkelijke transactie uit te voeren; in geen geval worden er kosten in rekening gebracht voor een dergelijke terugbetaling. Fun-en-feest mag een terugbetaling weigeren totdat Fun-en-feest het geretourneerde artikel heeft ontvangen of je hebt gecertificeerd dat je het artikel hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Als Fun-en-feest het artikel na 14 dagen ontvangt en je geen bewijs van verzending kunt overleggen, loopt de betaling vertraging op.
Het retouradres voor Fun-en-feest is Shoppartners Returns, Foxtrot 16, 1704 EH Heerhugowaard
Herroepingsrecht uitgesloten
Ondergoed, seksspeeltjes, pruiken, haarnetjes, cosmetica, parfums en andere sanitaire producten waarvan de zegels beschadigd zijn, hebben geen herroepingsrecht. Ook voor heliumballonnen kan Fun-en-feest ze bij retournering niet meer als nieuw verkopen en zal 100% afschrijving in rekening worden gebracht.

U kunt ook het Europese modelformulier voor herroeping gebruiken om Fun-en-feest te laten weten dat u uw aankoop wilt annuleren. Het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.